Ă„ntligen Berlin!

16.05.2013 kl. 11:30
Del 1 av min designresa har startat.

 

Jag lämnade en blygsam vår i Helsingfors för full on sommar i Berlin. Sitter och tuggar på min frukost som bäst medan solen skiner och värmen laddar upp där ute.

Jag bor hos en bekant från Vasa, Julia, och skulle verkligen kunna flytta hit på studs. (Måste återuppta mina tyskalektioner när jag kommer hem igen.)

Snart ska jag börja plocka ihop och ge mig ut på stan för att hitta en karta så jag kan ta mig runt lättare. Sen ska jag gå till Haus der Kulturen der Welt (House of World Cultures) och registrera mig till TYPO Berlin 2013 Touch, International Design Talks, huvudorsaken till att jag är här.

Det är Europas största designkonferens och tack vare ett stipendium från Svenska Kulturfonden (bless them) får jag lyssna på och ta del av bättre vetandes erfarenheter i branschen. (Hoppas på att bli mer inspirerad än slak av ångest.)

Har jag riktigt tur så hinner jag också luncha med min kompis från forna tider i Portugal, Jelka, innan spektaklet börjar. Vi gjorde praktik på Leo Burnetts Lissabonkontor tillsammans en gång i tiden och nu efter fem(?) år kommer vi äntligen återses.

Även om det skulle regna ute nu skulle jag vara mer än nöjd över allt som väntar på den här resan.

Var goda, en liten titt ut från balkongen.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Det här är inte en blogg.
Det är en kontaktannons.